Wat te doen?

Neem rustig uw tijd voordat u de huisarts belt. Nadat deze is geweest kunt u mij bellen (06 122 028 58), 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Ik kom zo snel mogelijk naar u toe.

Het eerste dat ik voor u ga doen is u adviseren en helpen in enkele keuzes die nu moeten worden gemaakt. Niet alles hoeft in één gesprek geregeld te worden. We bespreken in onze ontmoeting dan ook wat als eerste nodig is: de laatste zorg voor de overledene, de keuzes voor de dag en plaats van de uitvaart en het drukwerk of de advertentie. 

In de dagen er na kom ik iedere dag bij u langs en gaan we rustig en stap voor stap verdere mogelijkheden doornemen en komen de details aan de orde. Ik luister goed naar uw ideeën maar zal ook zelf mogelijkheden aandragen om u te helpen met uw beslissingen. U zult merken dat er veel meer mogelijk is rond een uitvaart dan u misschien aanvankelijk dacht. Ik probeer mij door de gesprekken met u een beeld te vormen van het leven van de overledene. Op die manier werken we samen toe naar een bijzondere, persoonlijke uitvaart.