Uitvaartverzorging Hall

Uitvaartverzorging Hall

Afscheid nemen van een geliefde. Allerlei zaken moeten in korte tijd worden geregeld, terwijl je al genoeg aan je hoofd hebt. Grote uitvaartorganisaties komen snel in beeld. Maar het kan zoveel persoonlijker, betaalbaarder en gemakkelijker. En mooier. Waar je ook verzekerd bent! Begeleid vanaf het allereerste moment tot en met de allerlaatste zaken die komen kijken bij het overlijden.

Ik regel écht alles, van A tot Z, zonder kleine lettertjes. Punctueel, hartelijk, respectvol en naar ieders wensen. Waar ook in Nederland. Mensen zijn mijn passie. Ik heb lang op alle niveaus in de zorg gewerkt en geleerd waar mensen behoefte aan hebben. Wat nodig is. Inmiddels heb ik jaren ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Ik heb gemerkt dat mijn werk een grote behoefte vervult. Het zorgt voor recensies waar ik nog steeds verlegen van word.

Ik ben Anita Zengerink. Mijn bedrijf? Uitvaartverzorging SuAZe.

Ik kom graag vrijblijvend in contact.
Tel: 06 122 028 58

Afscheid nemen van een geliefde. Allerlei zaken moet in korte tijd worden geregeld, terwijl je al genoeg aan je hoofd hebt. Grote uitvaartorganisaties komen snel in beeld. Maar het kan zoveel persoonlijker, betaalbaarder en gemakkelijker. En mooier. Waar je ook verzekerd bent! Begeleid vanaf het allereerste moment tot en met de allerlaatste zaken die komen kijken bij het overlijden.

Ik regel écht alles, van A tot Z, zonder kleine lettertjes. Punctueel, hartelijk, respectvol en naar ieders wensen. Waar ook in Nederland. Mensen zijn mijn passie. Ik heb lang op alle niveaus in de zorg gewerkt en geleerd waar mensen behoefte aan hebben. Wat nodig is. Inmiddels heb ik jaren ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Ik heb gemerkt dat mijn werk een grote behoefte vervult. Het zorgt voor recensies waar ik nog steeds verlegen van word.

Ik ben Anita Zengerink. Mijn bedrijf? Uitvaartverzorging SuAZe.

Ik kom graag vrijblijvend in contact.
Tel: 06 122 028 58

Lid van Netwerk Uitvaartvernieuwers

Uitvaartplechtigheid in Hall

Een afscheidsplechtigheid bij een uitvaart in Hall kan worden gehouden in een aula van het crematorium, begraafplaats of in een kerk. Het is daarentegen ook goed mogelijk om af te wijken van de standaard locaties. Daarom kun je er ook voor kiezen om de plechtigheid te houden in een ruimte van een restaurant of een café.

Ook is het mogelijk om een uitvaartplechtigheid thuis te organiseren want vaak is er dan ook een mooie tuin beschikbaar. Wanneer de overledene erg betrokken was in het verenigingsleven, is het misschien ook wel een optie om te plechtigheid te houden in de kantine van de vereniging.

Ik ontmoet u graag vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

Tel: 06 122 028 58

Uitvaart Hall

U kunt kiezen tussen 3 crematoria:

U kunt ook kiezen uit verschillende begraafplaatsen:

Uitvaartplechtigheid in Hall

Een afscheidsplechtigheid bij een uitvaart in Hall kan worden gehouden in een aula van het crematorium, begraafplaats of in een kerk. Het is daarentegen ook goed mogelijk om af te wijken van de standaard locaties. Daarom kun je er ook voor kiezen om de plechtigheid te houden in een ruimte van een restaurant of een café.

Ook is het mogelijk om een uitvaartplechtigheid thuis te organiseren want vaak is er dan ook een mooie tuin beschikbaar. Wanneer de overledene erg betrokken was in het verenigingsleven, is het misschien ook wel een optie om te plechtigheid te houden in de kantine van de vereniging.

Ik ontmoet u graag vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

Tel: 06 122 028 58

Uitvaart Hall

U kunt kiezen tussen 3 crematoria:

– Crematorium De Omarming in Zutphen.
Crematorium Dieren in Dieren.
– Crematorium Heidehof in Apeldoorn.

U kunt ook kiezen uit verschillende begraafplaatsen:

Natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem.
– Algemene Begraafplaats in Hall
– Oude Begraafplaats in Hall

Gratis handige documenten

Ontvang hier gratis drie handige documenten per email: een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier

Informatiepakket per post

Wil je meer weten over mijn werkwijze en ontvang je de wensenlijst liever per post? Vraag dan hier je gratis informatiepakket aan

Wilt u een offerte voor uw begrafenis of crematie aanvragen?

Of bekijk hier onze betaalbare uitvaartpakketten.

Wat zeggen anderen over mij?

Wat zeggen anderen over mij?

Anita is een mooi mens en doet in alle opzichten wat ze belooft en meer dan dat. Dankzij haar is de begrafenis van mijn moeder een onvergetelijke gebeurtenis geworden die ons verdriet verzacht heeft.

Ep Meijer

Een zeer betrokken vrouw die alle ruimte aan de familie geeft om de uitvaart naar eigen idee vorm te geven. Haar benadering is heel persoonlijk gericht, adviserend zonder ook maar in het minst sturend te zijn. En toch hoef je als familie nergens achteraan te gaan: alles wordt snel en uiterst zorgvuldig opgepakt (de term "ontzorgen" is zonder meer van toepassing). Als kind van de overledene (en ik spreek zonder meer namens de andere kinderen) ben ik bijzonder blij dat deze uitvaartondernemer de begrafenis van mijn moeder verzorgd heeft.

Alfons van Loo

Lieve Anita, Bedankt voor alle goede zorg, we hebben de samenwerking als heel prettig ervaren.

Wouter en Mia

Anita is een warm persoon die echt ons geholpen heeft om de uitvaart van mijn moeder zo persoonlijk mogelijk te maken. We zijn heel blij en dankbaar zoals zij met ons mee heeft gedacht. Ook de nazorg was heel fijn.

Krijna Klopman

Een persoonlijk en warme begeleiding met een luisterend oor voor onze wens was. Het werd een mooie en respectvolle uitvaart mede dankzij Anita. Top!!!

Yvonne uit den Bogaard

We willen Anita bedanken voor haar attente, pragmatische en empathische begeleiding met een scherp gevoel voor de specifieke wensen van onze moeder. De ruimte die zij, tijdens dit proces, heeft geboden voor de emoties van nabestaanden leek onuitputbaar. Haar professionalisme en warmte hebben ervoor gezorgd dat de uitvaart nauwkeurig werd voorbereid, perfect is verlopen en dat de plechtigheid als een dierbare herinnering bij ons is gebleven.

Karin, Edwin en Maaike

VERZEKERINGEN

Ik ga voor je aan de slag, waar je ook verzekerd bent

Locaties

Ik regel écht alles, van A tot Z, zonder kleine lettertjes. Punctueel, hartelijk, respectvol en naar ieders wensen. Waar ook in Nederland

CONTACT

Je kunt me dag en nacht bellen op:
06 122 028 58. Als je me mailt via info@suaze.nl, reageer ik vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk

Mijn persoonlijke blog

Mijn persoonlijke blog

Coronavirus: Uitvaart niet meer hetzelfde.
Coronavirus: Uitvaart niet meer hetzelfde.

Tijdens de geschiedenislessen leerden we over historische gebeurtenissen. Meestal lang geleden...

Lees verder

Verzekerd van de juiste uitvaart
Verzekerd van de juiste uitvaart

Onze kapitalistische samenleving draait om geld. Geld om te leven, geld om risico’s te beperken...

Lees verder

Eenzaamheid: aandacht voor overledene met een herinneringsboom
Eenzaamheid: aandacht voor overledene met een herinneringsboom

In de donkere dagen van het jaar kruipen mensen dichter bij elkaar. Want niets is fijner dan...

Lees verder

Whatsapp met mij whatsapp