Skip to content

Uitvaarten in Emst en omgeving.

'Ik help met alle liefde en professionaliteit'

Uitvaartverzorging in Emst en omgeving

Uw uitvaart in Emst door uitvaartondernemer SuAZe

Begeleid vanaf het allereerste moment tot en met de allerlaatste zaken die komen kijken bij het overlijden.

Als zelfstandig uitvaartondernemer ben ik actief in de regio Emst en omgeving. Voor uw begrafenis of crematie regel ik écht alles, van A tot Z, zonder kleine lettertjes. Punctueel, hartelijk, respectvol en naar ieders wensen. Mensen zijn mijn passie. Ik heb lang op alle niveaus in de zorg gewerkt en geleerd waar mensen behoefte aan hebben. Wat nodig is. Inmiddels heb ik jaren ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Ik heb gemerkt dat mijn werk een grote behoefte vervult. Het zorgt voor recensies waar ik nog steeds verlegen van word.

De voordelen van het werken met een zelfstandig uitvaartondernemer:

 • U kunt uw verzekering een bedrag laten uitkeren, een zelfstandige kan vaak meer voor dit bedrag doen
 • U heeft slechts één contactpersoon voor al uw vragen
 • U kunt een creatievere uitvaart bedenken, zie hier een aantal voorbeelden
 • In veel gevallen bent u voordeliger uit en soms blijft er een polisbedrag over

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een geplande uitvaart of bent u op zoek naar een duidelijk kostenoverzicht? Stuur mij vrijblijvend een bericht en ik help u direct verder.

Anita Zengerink – SuAZe uitvaarten.

uitvaartverzorging-stervensbegeleiding-apeldoorn

Ontvang direct een vrijblijvende prijsopgave

Uitvaartplechtigheid in Emst

Een afscheidsplechtigheid bij een Uitvaart in Emst kan worden gehouden in een aula van het crematorium, begraafplaats of in een kerk. Het is daarentegen ook goed mogelijk om af te wijken van de standaard locaties. Daarom kun je er ook voor kiezen om de plechtigheid te houden in een ruimte van een restaurant of een café.

Ook is het mogelijk om een uitvaartplechtigheid thuis te organiseren want vaak is er dan ook een mooie tuin beschikbaar. Wanneer de overledene erg betrokken was in het verenigingsleven, is het misschien ook wel een optie om te plechtigheid te houden in de kantine van de vereniging.

Ik ontmoet u graag vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

Tel: 055 843 9585

Uitvaart Emst; mogelijkheden

U kunt kiezen tussen 4 crematoria:

 • Crematorium De Omarming in Zutphen.
 • Crematorium Steenbrugge in Deventer.
 • Crematorium Heidehof in Apeldoorn
 • crematorium kranenburg in Zwolle

U kunt ook kiezen uit verschillende begraafplaatsen:

 • Gemeentelijke Begraafplaats. Kerkhofweg 15, 8166 HZ Emst
 • Gemeentelijke Begraafplaats Norelbos in Epe
 • Gemeentelijke Begraafplaats Tongerenseweg in Epe
 • Gemeentelijke en R.K. Begraafplaats Oude Wisselseweg in Epe
 • natuurbegraafplaats heidepol in Arnhem
Betaalbare-uitvaart-paketten-bij-Suaze-Uitvaartverzorging

Betaalbare
uitvaart pakketten

Bekijk hier onze betaalbare uitvaartpakketten. Ik heb drie uitvaartpakketten samengesteld. Wat je voor het vermelde bedrag mag verwachten bespreek ik verderop.

Suaze-Uitvaartverzorging-uitvaart-documenten

Gratis handige
uitvaart documenten

Ontvang hier gratis drie handige documenten per email of post: een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier.

Uitvaartverzorging en het coronavirus

Ondanks de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus kan je gewoon op mij rekenen. Ik blijf voor je klaar staan. Ik volg uiteraard zorgvuldig de instructies van het RIVM bij het organiseren van een uitvaart. Hier kun je lezen wat dat in de praktijk exact inhoudt.

Kosten uitvaartverzorging

Wilt u een offerte voor uw begrafenis of crematie aanvragen?

Uitvaartverzekering

Er moet veel geregeld worden voor een uitvaart. Ik ga voor je aan de slag, waar je ook verzekerd bent.

Uitvaartlocaties

Ik regel écht alles, van A tot Z, zonder kleine lettertjes. Punctueel, hartelijk, respectvol en naar ieders wensen. Waar ook in Nederland

Contactgegevens

Je kunt mij dag en nacht bellen op: 055 843 9585. Als je me mailt via info@suaze.nl, reageer ik vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk

Wat anderen zeggen over SuAZe Uitvaartverzorging?

Wij hebben mevrouw A. Zengerink als een zeer prettig persoon ervaren. Zij heeft ons prima begeleid na de dood van onze moeder en vrouw om de uitvaart naar onze wens te regelen. Zij gaf ons daar de ruimte voor maar zij dacht prima met ons mee en gaf dan ook aan welke mogelijkheden er waren. Zij nam ruim voldoende contact met ons op via telefoon, WhatsApp of kwam persoonlijk langs. Wij waren blij met haar persoonlijke maar professionele begeleiding.
Ineke Nicolai
Anita is een warm persoon die echt ons geholpen heeft om de uitvaart van mijn moeder zo persoonlijk mogelijk te maken. We zijn heel blij en dankbaar zoals zij met ons mee heeft gedacht. Ook de nazorg was heel fijn.
Krijna Klopman
De crematie van mijn moeder is door de professionele maar toch zeer persoonlijke betrokkenheid van Anita een mooi en gepast afscheid geworden. Alle zaken die we wilden (of juist niet wilden) konden overlegd worden, ze kwam met dingen waar we niet aan gedacht hadden en ontzorgde ons zo, dat alles heel soepel ging zonder dat we de details hoefden in te vullen. Heel veel dank dat je er voor ons was.
Ruud van Gurp
We willen Anita bedanken voor haar attente, pragmatische en empathische begeleiding met een scherp gevoel voor de specifieke wensen van onze moeder. De ruimte die zij, tijdens dit proces, heeft geboden voor de emoties van nabestaanden leek onuitputbaar. Haar professionalisme en warmte hebben ervoor gezorgd dat de uitvaart nauwkeurig werd voorbereid, perfect is verlopen en dat de plechtigheid als een dierbare herinnering bij ons is gebleven.
Karin, Edwin en Maaike
Anita is ons prima bevallen, ze is er waar nodig en stelt zich dienstbaar en deskundig op. Ze is volgend, adviserend waar nodig en komt met goed tips. Bovendien kent ze het netwerk goed. Daarnaast is zij empatisch, luistert goed naar onze wensen en prettig in de omgang. Dus alle lof!
Simone Volbeda

Mijn persoonlijke uitvaartblog

Lees meer over mijn werkwijze als zelfstandig uitvaartondernemer en ontdek
wat er komt kijken bij het regelen van een begrafenis of crematie.

Een 
persoonlijke 
bijzondere 
betaalbare 
onvergetelijke 
uitvaart

Overlijden. Niet iets waarmee je geconfronteerd wil worden. Als het zo ver is komen grote, zakelijke uitvaartorganisaties snel in beeld. Een gemiste kans, want niets is zo persoonlijk als een overlijden. SuAZe, mijn eigen uitvaartbedrijf, verzorgt de uitvaart op de manier zoals jij het wilt. Persoonlijk, transparant, flexibel en bovendien betaalbaar. Meestal zelfs met je eigen uitvaartverzekering. Traditioneel of creatief? Ik maak alles mogelijk en zorg dat het op de meest professionele manier wordt geregeld. Ik begeleid het hele proces met al mijn liefde en inzet, van de laatste verzorging tot het nagesprek. We hebben dagelijks contact. Ik regel alles, want jij hebt andere dingen aan je hoofd. Mocht je eerst behoefte hebben aan een vrijblijvende kennismaking, neem dan contact met me op. Hoe verschrikkelijk een overlijden ook is, we gaan het samen regelen!

Gratis lijsten per mail

Ontvang gratis een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier.

(Vermoedelijk) overlijden door coronavirus

Indien je dierbare (vermoedelijk) is overleden door het coronavirus, wil je mij dit dan direct melden. Wanneer de nabestaanden niet besmet zijn of in quarantaine geplaatst, dan kan de voorbespreking van de uitvaart op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. Anders zoeken we naar een andere oplossing en komt het ook goed. Vanuit het oogpunt van het besmettingsrisico is er geen bezwaar om de overledene thuis op te baren, zelfs met de kist open.

Bespreking van de uitvaart

Dit kunnen we bij je thuis doen. Uitgangspunt zijn de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar. Het is helaas niet mogelijk bij je thuis af te spreken wanneer jij of een van je gezinsleden klachten heeft van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. In plaats daarvan wordt de uitvaart telefonisch besproken. Waar kan wordt gebruik gemaakt van Skype of Facetime.

Voorbespreking van uitvaartwensen / kennismaking

Ook indien het overlijden nog niet heeft plaatsgevonden, maar je ter voorbereiding alvast met mij een voorbespreking wilt plannen om de mogelijkheden te bespreken, dan gelden dezelfde voorwaarden als hierboven. Dit gesprek is nog steeds mogelijk.

Handen schudden bij het condoleren

Het schudden van handen is op dit moment helaas niet mogelijk. Hoe condoleer je de nabestaanden dan wel? Een alternatief voor het schudden van handen is de eigen hand op het hart te leggen of de handen ineen te vouwen voor de borst. Ik zal dit verzoek als je dat wilt ook expliciet onder de aandacht van de bezoekers brengen.

Condoleance en catering

Condoleance met catering is mogelijk. Je moet je registreren, een gezondheidscheck invullen en zoveel mogelijk blijven zitten aan tafel.

Gepaste afstand houden

De overheid heeft iedereen in Nederland opgeroepen om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Voor een afscheidsdiensten geldt behalve de richtlijn van maximaal 100 personen, dat we de stoelen ook iets verder uit elkaar zullen plaatsen zodat aan dit advies kan worden voldaan.

Mondkapjes

Er ligt een dringend verzoek om tijdens het lopen binnen het crematorium een mondkapje te dragen. Binnenkort zal dit verplicht worden.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen voor uw begrafenis of crematie? Dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.