Skip to content

Register Uitvaartverzorger Keurmerk

RU keurmerk

Het Keurmerk Uitvaartzorg

Ik geloof sterk in de kracht van een afscheid dat de unieke levensreis weerspiegelt – een waardig en zorgvuldig samengesteld afscheid dat de wensen van de overledene en de nabestaanden eert. 

Mijn kritische instelling, zowel naar mijzelf als naar mijn werk, heeft mij gemotiveerd om in 2023 aan te sluiten bij het landelijke Keurmerk Uitvaartzorg. 

Waarom kiezen voor een uitvaartondernemer met het Keurmerk Uitvaartzorg?

Ik bied je niet alleen warme en persoonlijke begeleiding, maar ook de zekerheid van de zes kwaliteitseisen die gepaard gaan met het Keurmerk Uitvaartzorg:

Bij SuAZe leg ik alle gemaakte afspraken schriftelijk vast, zodat je altijd duidelijkheid hebt over wat je kunt verwachten. Ook als deze later wijzigt. Dit voorkomt onnodige misverstanden.

Na onze eerste gesprek ontvang je een transparante kostenbegroting op basis van je wensen of die van de overledene. Zo weet je precies en tijdig waar je aan toe bent.

SuAZe garandeert een correcte uitvoering van de uitvaart, van begin tot eind. Je kunt erop vertrouwen dat elk aspect van het afscheid met uiterste zorg wordt geregeld, zodat je je volledig kunt richten op het herdenken van je dierbare.

Ik heb vele jaren ervaring en blijf mijn kennis up-to-date houden. Ik heb het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) behaald en zal regelmatig nascholing volgen. 

Het kan voorkomen dat je vragen of opmerkingen hebt over mijn dienstverlening. Ik hecht veel waarde aan je feedback. Ik hanteer een efficiënte klachtenafhandelingsprocedure en sta altijd open voor constructieve gesprekken.

Je tevredenheid staat voorop. Na een uitvaart hebben we een nagesprek, zodat we mijn dienstverlening kunnen evalueren. 

Bekijk deze video voor meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg.

Register Uitvaartverzorgers

Ik streef er voortdurend naar om je de best mogelijke uitvaart te bieden, waarbij ik altijd oog heb voor specifieke wensen en behoeften. Met gepaste trots kan ik dan ook mededelen dat ik mijn RU-papieren heb behaald en de twee belangrijke letters R en U achter mijn naam mag plaatsen. Hiermee ben ik officieel geregistreerd in het register van uitvaartverzorgers. Deze kan je hier terugvinden.

Aarzel niet even contact met mij op te nemen, zodat we samen kunnen kijken hoe ik je kan ondersteunen gedurende een uitdagende tijd nu of een moment in de toekomst. Samen creëren we een afscheid dat volledig recht doet aan het leven van een dierbare dat een blijvende herinnering zal vormen voor de nabestaanden.

"Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden"

Gratis lijsten per mail

Ontvang gratis een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier.