Skip to content

Persoonlijk rouwbloemwerk

Een persoonlijk rouwbloemwerk

Persoonlijk rouwbloemwerk mogelijkheden

Uitbeelden is een kunst. En die kunst verstaat Anneke Maas – van de Styling Company – als geen ander. Om deze reden werk ik bijzonder graag samen met Anneke. Tijdens het maken van rouwbloemwerk voor de Uitvaart streeft zij ernaar het unieke, eigene, van de overleden op een sprekende manier uit te beelden.

Uitzonderlijke bloemwerken

Dat gebeurt altijd met kennis van zaken en met hart en ziel. Voor stijlvolle en uiterst persoonlijk rouwbloemwerken werkt zij nauw met je samen om tot een uitzonderlijk resultaat te komen. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en bij de verwerking kan rouwbloemwerk een belangrijke rol vervullen. Je kunt bij The Styling Company persoonlijk rouwbloemwerk bestellen of onder begeleiding zelf een uitzonderlijk eigen bloemwerk maken.

Samen een uniek bloemstuk maken

In een persoonlijk gesprek, eventueel bij je thuis, luistert Anneke goed naar je wensen. Samen met haar zoek je naar een persoonlijke sfeer, kleur, bloemen, vorm en uitstraling. Vervolgens wordt het bloemwerk met grote zorg voor je gemaakt en thuis gebracht.

In een persoonlijk gesprek, eventueel bij je thuis, luistert Anneke goed naar je wensen. Samen met haar zoek je naar een persoonlijke sfeer, kleur, bloemen, vorm en uitstraling. Vervolgens wordt het bloemwerk met grote zorg voor je gemaakt en thuis gebracht.

Als zelfstandig begrafenisondernemer zorg ik voor een uitvaart die volledig past bij degene die is overleden.

Rouwstukken voor kinderuitvaarten

Het overlijden van een kind is het ergste dat een ouder kan overkomen. En voor deze kinderen was tot een paar jaar geleden bijna niets; een volwassen kist verkleind, maar zeker geen moderne uitvaartmand of kist en ook geen kinder rouwstukken. Amelius in Apeldoorn (kindermandjes.nl) heeft dit gemis opgevuld en geeft ouders in deze moeilijke periode daarom warmte en de mogelijkheid om op een mooie manier afscheid te nemen van hun kind.

Zelf een rouwbloemstuk maken

Als je ervoor kiest het bloemwerk zelf te maken, dan ga je samen met Anneke op zoek naar de juiste bloemen, vormen en sfeer. Onder begeleiding maak je dan een mooi bloemstuk, waarin je zeker ook persoonlijke items kunt verwerken. Dat dit zal bijdragen aan rouwverwerking is duidelijk en daarvoor wordt dan ook alle ruimte gegeven. Het maken van dit bloemwerk vindt plaats in een warme, persoonlijke ruimte waar alle tijd wordt genomen die nodig is.

Voor meer informatie en een impressie bezoek je de website van The Styling Company

Bloemen kunnen alle gevoelens die zich bevinden tussen vreugde en verdriet uitbeelden.
Anneke Maas – The Styling Company

Gratis lijsten per mail

Ontvang gratis een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier.