Persoonlijk rouwbloemwerk

Uitbeelden is een kunst. En die kunst verstaat Anneke Maas als geen ander. Om deze reden werk ik bijzonder graag samen met Anneke. Tijdens het maken van rouwbloemwerk streeft zij ernaar het unieke, eigene, van de overleden op een sprekende manier uit te beelden.

Dat gebeurt altijd met kennis van zaken en met hart en ziel. Voor stijlvolle en uiterst persoonlijk rouwbloemwerken werkt zij nauw met u samen om tot een uitzonderlijk resultaat te komen. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en bij de verwerking kan rouwbloemwerk een belangrijke rol vervullen. U kunt bij The Styling Company persoonlijk rouwbloemwerk bestellen of onder begeleiding zelf een uitzonderlijk eigen bloemwerk maken.

In een persoonlijk gesprek, eventueel bij u thuis, luistert Anneke goed naar uw wensen. Samen met haar zoekt u naar een persoonlijke sfeer, kleur, bloemen, vorm en uitstraling. Vervolgens wordt het bloemwerk met grote zorg voor u gemaakt en thuis gebracht.

Als u ervoor kiest het bloemwerk zelf te maken, dan gaat u samen met Anneke op zoek naar de juiste bloemen, vormen en sfeer. Onder begeleiding maakt u dan een mooi bloemstuk, waarin u zeker ook persoonlijke items kunt verwerken. Dat dit zal bijdragen aan rouwverwerking is duidelijk en daarvoor wordt dan ook alle ruimte gegeven. Het maken van dit bloemwerk vindt plaats in een warme, persoonlijke ruimte waar alle tijd wordt genomen die nodig is.

Bezoek de website van The Styling Company

Het mandje is gemaakt door Anita van Amelius kindermandjes.nl. Warm en waardig afscheid op maat voor overleden kindjes.

Bloemen kunnen alle gevoelens die zich bevinden tussen vreugde en verdriet uitbeelden

Anneke Maas – The Styling Company