Skip to content

Over Anita Zengerink

Uitvaartverzorging in Apeldoorn

Ik als uitvaartverzorger

Ik ben Anita Zengerink (1964), geboren en getogen in Apeldoorn. Samen met Paul heb ik vier prachtige dochters. Mensen zijn mijn passie. Na mijn HBO-opleiding Zorgmanagement vervulde ik verschillende leidinggevende functies in de zorg. Zo kwam ik in aanraking met de dood. Ik voelde waar mensen in de laatste fase van hun leven behoefte aan hebben en wat nodig is rond het overlijden. Op dat vlak viel veel te verbeteren. Na de opleidingen uitvaartverzorging (Docendo) en Stervensbegeleiding (Hogeschool voor Geesteswetenschappen in Utrecht), startte ik in 2014 mijn eigen uitvaartonderneming SuAZe.

uitvaartverzorging-stervensbegeleiding-apeldoorn

Mijn passie voor uitvaarten

Je kunt het organiseren en uitvoeren van de uitvaart met een gerust hart aan me overlaten. Ik regel alles tot in de puntjes, vanzelfsprekend in goed overleg, vanaf het allereerste moment tot de laatste handelingen. Ik ben er voor je. Zo dichtbij als je wilt. We doen het samen. Verbinding maken en echt luisteren, soms tussen de regels door, is voor mij heel wezenlijk. Ik denk mee en draag ideeën aan. Traditioneel en/of eigentijds, groots of klein. Altijd uitzonderlijk, altijd liefdevol. Niets is onmogelijk. Je bent er net zo actief bij betrokken als je zelf wilt. Het resultaat is de persoonlijke uitvaart zoals je wenste dat hij zou zijn.

Mijn missie

Het verzorgen van een betaalbaar, waardig en uniek afscheid is mijn levenswerk geworden. Gezien mijn gevulde agenda en de verlegen makende reacties heb ik in 2014 de juiste keuze gemaakt.

Uitvaart-team

Een team dat de tijd neemt om alles zo goed mogelijk te regelen voor een persoonlijke uitvaart.

Ik werk bij gelegenheid samen met collega uitvaartverzorger Mariëtte Bastiaansen. Vanzelfsprekend hanteert en onderschrijft Mariëtte mijn werkwijze volledig.

Mariëtte Bastiaansen

Mariëtte Bastiaansen

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Our Customers Who Prefer Us on Brand Management and Strategic Consulting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident

itvaart-vernieuwers-apeldoorn-logo

Gratis lijsten per mail

Ontvang gratis een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier.