NA DE UITVAART; NAZORG

Korte tijd na de uitvaart neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een nazorg Ik heb intensief met je samengewerkt en het is goed om terug te kijken hoe het is gegaan. Was alles zoals je het je had voorgesteld? Hoe gaat het nu met je en wat is er nog nodig? Kan ik je misschien nog ergens mee helpen.

NAZORG NA DE UITVAART

Ik kan je tijdens ons gesprek vertellen over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bedank kaart, een monument, een bijzonder gedenkteken, urn of de asbestemming. Of je misschien helpen met de afhandeling van administratieve of financiële zaken. Manu Keirse is o.a. schrijver van ‘Vinger- afdruk van verdriet’ een bijzonder boek dat je van mij krijgt bij mijn bezoek.

Lees meer over rituelen in mijn blog

VERLIES EN ROUW

Manu Keirse spreekt over verlies en rouw en schetst daarmee een herkenbaar proces. Ik heb enkele keren zijn lezingen mee mogen maken en heb daarvan bijzonder veel geleerd.

Rouwenden helpen: hoe doe je dat? “Met geduld, veel liefde en warmte, en een luisterend oor”, zegt Manu Keirse. Op het vlak van rouwverwerking is hij een autoriteit. Manu Keirse is klinisch psycholoog (Katholieke Universiteit Leuven), doctor in de geneeskunde (Rijks Universiteit Leiden) en hoogleraar aan de faculteit Geneeskunde van de K.U. Leuven. Zijn lezingen trekken volle zalen en zijn boeken over omgaan met verlies worden bijzonder gewaardeerd. Op deze manier zal ik de begeleiding van de uitvaart afronden.

MIJN NAZORG

Korte tijd na de uitvaart neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een nagesprek. Ik heb intensief met je samengewerkt en het is goed om terug te kijken hoe het is gegaan. Was alles zoals je het je had voorgesteld? Hoe gaat het nu met je en wat is er nog nodig? Kan ik je misschien nog ergens mee helpen.

Ik kan je tijdens ons gesprek vertellen over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bedankkaart, een monument, een bijzonder gedenkteken, urn of de asbestemming. Of je misschien helpen met de afhandeling van administratieve of financiële zaken. Manu Keirse is o.a. schrijver van ‘Vinger- afdruk van verdriet’ een bijzonder boek dat je van mij krijgt bij mijn bezoek.

Verlies en rouw

Manu Keirse spreekt over verlies en rouw en schetst daarmee een herkenbaar proces. Ik heb enkele keren zijn lezingen mee mogen maken en heb daarvan bijzonder veel geleerd.

Rouwenden helpen: hoe doe je dat? “Met geduld, veel liefde en warmte, en een luisterend oor”, zegt Manu Keirse. Op het vlak van rouwverwerking is hij een autoriteit. Manu Keirse is klinisch psycholoog (Katholieke Universiteit Leuven), doctor in de geneeskunde (Rijks Universiteit Leiden) en hoogleraar aan de faculteit Geneeskunde van de K.U. Leuven. Zijn lezingen trekken volle zalen en zijn boeken over omgaan met verlies worden bijzonder gewaardeerd. Op deze manier zal ik de begeleiding van de uitvaart afronden.

Whatsapp met mij whatsapp