Stijlvol, eigentijds en creatief

Aandacht, oprechte betrokkenheid, maar vooral een zeer persoonlijke en betaalbare uitvaart vormen de kern van mijn dienstverlening. Voor meer informatie over mijn uitvaartonderneming kunt u een gratis informatiepakket aanvragen.

interview anita

Mijn persoonlijke verhaal

Waarom SuAZe het verschil maakt

Wat anderen zeggen

Meer dan 100 tevreden klanten

Anita is een mooi mens en doet in alle opzichten wat ze belooft en meer dan dat. Dankzij haar is de begrafenis van mijn moeder een onvergetelijke gebeurtenis geworden die ons verdriet verzacht heeft.

Ep Meijer

Een zeer betrokken vrouw die alle ruimte aan de familie geeft om de uitvaart naar eigen idee vorm te geven. Haar benadering is heel persoonlijk gericht, adviserend zonder ook maar in het minst sturend te zijn. En toch hoef je als familie nergens achteraan te gaan: alles wordt snel en uiterst zorgvuldig opgepakt (de term "ontzorgen" is zonder meer van toepassing). Als kind van de overledene (en ik spreek zonder meer namens de andere kinderen) ben ik bijzonder blij dat deze uitvaartondernemer de begrafenis van mijn moeder verzorgd heeft.

Alfons van Loo

Lieve Anita, Bedankt voor alle goede zorg, we hebben de samenwerking als heel prettig ervaren.

Wouter en Mia

Keuzes

Na een overlijden moet er veel geregeld en besloten worden. Ik kom naar u toe op het moment dat u dat wenst. Voor een gesprek met alle tijd die we nodig hebben.

Bepaalde keuzes moeten direct worden gemaakt, bijvoorbeeld de laatste zorg voor de overledene, de dag en plaats van de uitvaart, en het drukwerk of de advertentie.

Tot aan de uitvaart kom ik iedere dag bij u langs, zodat we rustig en stap voor stap verdere mogelijkheden en details kunnen doornemen. Ik luister daarbij goed naar uw ideeën maar zal ook zelf mogelijkheden aandragen om u bij uw beslissingen te ondersteunen.

Kosten

Ik streef niet alleen naar een zeer persoonlijke uitvaartverzorging, maar ook naar een volledig transparante factuur.

Door kleinschalig te werken met zorgvuldig uitgezochte partners houd ik mijn diensten betaalbaar. Daarom bereken ik geen marge bovenop de kosten voor diensten die bij derden worden afgenomen. Zo weet u zeker dat mijn advies altijd aansluit bij uw belang, voor een uitvaart die past bij u en uw budget.

Na ons eerste gesprek ontvangt u een overzichtelijke begroting aan de hand van uw wensen of die van de overledene. Zo weet u tijdig waar u aan toe bent en kunnen we de keuzes zo nodig bijstellen.

Verzekering

Veel mensen denken dat ze bij het afsluiten van een uitvaartverzekering ook gebonden zijn aan de uitvaartdiensten van de betreffende verzekeraar. Dat is echter niet zo.

U blijft keuzevrijheid houden en kunt altijd kiezen voor een andere, plaatselijke uitvaartondernemer. In dat geval keert de verzekeraar vaak een lager bedrag uit dan de daadwerkelijk opgebouwde poliswaarde. Maar door mijn kostenefficiënte inzet van een betrouwbaar netwerk, hoeft u bij SuAZe niet duurder uit te zijn.

Gratis informatiepakket aanvragen

Als uitvaartverzorger heb ik voor u een informatiepakket samengesteld over mijn uitvaart onderneming. In dit pakket ontvangt u een brief, folder, notitieblokje, visitekaartje, checklist en een pen. Gratis en snel geleverd.

SuAZe_informatiepakket

* Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen gebruikt voor het versturen van dit informatiepakket.

Gegarandeerd bereikbaar

Ik ben er dag en nacht voor u

Stuur een bericht

info@suaze.nl

Altijd bereikbaar

06 – 122 028 58
(dag en nacht)

Adres

Het Kasteel 113
7325 PB Apeldoorn

Wilt u meer informatie over de kosten van mijn uitvaartverzorging? klik HIER. Bent u benieuwd naar begrafenis kosten? Klik dan HIER.

Locaties

Als uitvaartverzorger verzorg ik uitvaarten op verschillende plaatsen in Nederland zoals Apeldoorn, Beekbergen, Beemte broekland, Emst, Epe, Hoog Soeren, Klarenbeek, Lieren, Teuge, Twello, Ugchelen, Vaassen, Wenum-wiesel, Wilp-achterhoek, Zutphen. Ook voor plaatsen buiten deze regio’s kan ik de uitvaart verzorgen.