Stijlvol, eigentijds en creatief

Aandacht, oprechte betrokkenheid, maar vooral een zeer persoonlijke en betaalbare uitvaart vormen de kern van mijn dienstverlening. Voor meer informatie over mijn uitvaartonderneming kunt u een gratis informatiepakket aanvragen.

interview anita

Mijn persoonlijke verhaal

Waarom SuAZe het verschil maakt

Wat anderen zeggen

Meer dan 100 tevreden klanten

Toen we wisten dat mijn moeder op korte termijn zou overlijden, wisten wij één ding zeker: Het moest een bijzondere uitvaart worden, op een bijzondere plek in de natuur. Wij zijn een creatieve familie en wilden graag alles rondom het afscheid zelf bedenken, vormgeven en uitvoeren, om zo op onze geheel eigen wijze afscheid te kunnen nemen. Anita voelde dit meteen aan en kon ons perfect adviseren en helpen in alle zaken waar wij géén ervaring mee hadden. Anita’s liefdevolle deskundigheid hebben wij daarbij als een grote steun ervaren. Wij kijken terug op een prachtige dag, die ons -en zo veel andere mensen- naast alle verdriet óók veel troost, rust en immense voldoening heeft gegeven. Wij bevelen Anita van SuAZe dan ook van harte bij u aan!

Esther

Anita van SuAZe heeft ons voor, tijdens en na het overlijden van onze moeder en oma fantastisch geholpen en begeleid. Haar individuele benadering en de grote vrijheid om alles in te vullen zoals wij dat, in de geest van onze moeder en oma, graag wilden doen heeft ervoor gezorgd dat we kunnen terugkijken op een zeer waardig afscheid. Voor mensen die graag een persoonlijke, “eigenzinnige” uitvaart wensen voor hun nabestaande bevelen we SuAZe van harte aan!

Marcel, Ruud, Anneloes en Inger

Ik had mij geen betere stervensbegeleiding en uitvaartverzorging kunnen wensen, dan SuAZe. Anita Zengerink heeft mij, in deze moeilijke periode begeleid, en in overleg met mij, alles tot in de puntjes geregeld. Het respect naar de directe familie en de liefdevolle behandeling voor de overledene, blijft mij altijd bij. Dank je wel Anita Zengerink, van SuAZe uitvaartverzorging en stervensbegeleiding, voor het mooie afscheid dat we met jouw hulp aan mijn moeder konden geven.

Joan Hoban-Blom en familie

Keuzes

Na een overlijden moet er veel geregeld en besloten worden. Ik kom naar u toe op het moment dat u dat wenst. Voor een gesprek met alle tijd die we nodig hebben.

Bepaalde keuzes moeten direct worden gemaakt, bijvoorbeeld de laatste zorg voor de overledene, de dag en plaats van de uitvaart, en het drukwerk of de advertentie.

Tot aan de uitvaart kom ik iedere dag bij u langs, zodat we rustig en stap voor stap verdere mogelijkheden en details kunnen doornemen. Ik luister daarbij goed naar uw ideeën maar zal ook zelf mogelijkheden aandragen om u bij uw beslissingen te ondersteunen.

Kosten

Ik streef niet alleen naar een zeer persoonlijke uitvaartverzorging, maar ook naar een volledig transparante factuur.

Door kleinschalig te werken met zorgvuldig uitgezochte partners houd ik mijn diensten betaalbaar. Daarom bereken ik geen marge bovenop de kosten voor diensten die bij derden worden afgenomen. Zo weet u zeker dat mijn advies altijd aansluit bij uw belang, voor een uitvaart die past bij u en uw budget.

Na ons eerste gesprek ontvangt u een overzichtelijke begroting aan de hand van uw wensen of die van de overledene. Zo weet u tijdig waar u aan toe bent en kunnen we de keuzes zo nodig bijstellen.

Verzekering

Veel mensen denken dat ze bij het afsluiten van een uitvaartverzekering ook gebonden zijn aan de uitvaartdiensten van de betreffende verzekeraar. Dat is echter niet zo.

U blijft keuzevrijheid houden en kunt altijd kiezen voor een andere, plaatselijke uitvaartondernemer. In dat geval keert de verzekeraar vaak een lager bedrag uit dan de daadwerkelijk opgebouwde poliswaarde. Maar door mijn kostenefficiënte inzet van een betrouwbaar netwerk, hoeft u bij SuAZe niet duurder uit te zijn.

Gratis informatiepakket aanvragen

Als uitvaartverzorger heb ik voor u een informatiepakket samengesteld over mijn uitvaart onderneming. In dit pakket ontvangt u een brief, folder, notitieblokje, visitekaartje, checklist en een pen. Gratis en snel geleverd.

SuAZe_informatiepakket

* Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen gebruikt voor het versturen van dit informatiepakket.

Gegarandeerd bereikbaar

Ik ben er dag en nacht voor u

Stuur een bericht

info@suaze.nl

Altijd bereikbaar

06 – 122 028 58
(dag en nacht)

Adres

Het Kasteel 113
7325 PB Apeldoorn

Wilt u meer informatie over de kosten van mijn uitvaartverzorging? klik HIER. Bent u benieuwd naar begrafenis kosten? Klik dan HIER.

Locaties

Als uitvaartverzorger verzorg ik uitvaarten op verschillende plaatsen in Nederland zoals Apeldoorn, Beekbergen, Beemte broekland, Emst, Epe, Hoog Soeren, Klarenbeek, Lieren, Teuge, Twello, Ugchelen, Vaassen, Wenum-wiesel, Wilp-achterhoek, Zutphen. Ook voor plaatsen buiten deze regio’s kan ik de uitvaart verzorgen.