Skip to content

Het Afscheidshuys

Afscheid nemen in alle rust

Het Afscheidshuys in Apeldoorn

Afscheidshuys Apeldoorn is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1896. Het pand in neorenaissance stijl is ontworpen door de architect J.A. Wijn. Eind 2013 is de voormalig beheerderswoning grondig verbouwd tot Afscheidshuys, maar de klassieke, warme sfeer is bewaard gebleven.

In rust afscheid nemen

De huiselijke familiekamer biedt nabestaanden de mogelijkheid om in alle rust, op hun eigen manier Afscheid te nemen van een overleden dierbare en/of een condoleancebezoek te houden.

Intieme uitvaart

Bij ieder bezoek staat er koffie, thee en fris, en indien gewenst ook wijn en bier, voor je klaar. Tijdens het bezoek kun je zelf meegebrachte Cd’s afspelen. Je dierbare ligt opgebaard in een afzonderlijke ruimte. Hierdoor hoeven bezoekers die komen condoleren, niet naar de overledene te kijken als ze liever de herinnering willen bewaren van de persoon bij leven. In het Afscheidshuys is ruimte voor een kleine, intieme afscheidsplechtigheid. Ook voor grote plechtigheden kun je hier terecht. Dan wordt gebruik gemaakt van de rustieke historische naastgelegen aula.

Gratis lijsten per mail

Ontvang gratis een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier.