Skip to content

Een andere uitvaart locatie

Afscheid nemen op een andere uitvaart locatie

Een bijzonder afscheid regelen

Er zijn veel verschillende uitvaart locaties. Samen kunnen wij een geschikte en passende uitvaart locatie kiezen.

het-afscheidshuys

Het Afscheidshuys

Afscheidshuys Apeldoorn is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1896. Het pand in neorenaissance stijl is ontworpen door de architect J.A. Wijn. Eind 2013 is de voormalig beheerderswoning grondig verbouwd tot Afscheidshuys, maar de klassieke, warme sfeer is bewaard gebleven. Een prachtige uitvaart locatie.

Suaze-Afscheidshuis-de-oversteek

Afscheidshuis de Oversteek

Voor waar thuis opbaren niet mogelijk of wenselijk is heeft De Oversteek een eigen afscheidshuis. Hier heb je in de dagen voor de uitvaart de beschikking over een eigen woonkamer met daarnaast een opbaarruimte waar je afscheid kunt nemen.

afscheidshuis-yarden

Het afscheidshuis Yarden

Het Afscheidshuis in Apeldoorn biedt een intieme sfeer om op een persoonlijke manier een uitvaart te verzorgen en afscheid te kunnen nemen van je dierbare. Bij een persoonlijk afscheid hoort een persoonlijke omgeving, daarom kun je bloemen, foto’s, tekeningen, kunst of een ander persoonlijk aandenken neerzetten.

kapel-hoog-soeren

Kapel Hoog Soeren

Deze Schilderachtige kapel aan de Klinkenberg is al meer dan honderd jaar een gezichtsbepalend gebouw in de nederzetting Hoog Soeren. Gelegen temidden van het Veluws natuurgebied op circa 85 meter boven de zeespiegel is het één van de hoogst gelegen protestantse kerkgebouwen van Nederland.

afscheidshuis-monuta-woudhuis

Monuta Woudhuis

De vestiging van Monuta Apeldoorn Osseveld ligt aan de Veenhuizerweg in Apeldoorn in de wijk Osseveld. Dit uitvaartcentrum heeft een moderne uitstraling. De grote ramen geven de aula een open karakter. Je kunt hier kiezen voor een ‘traditionele’ opbaring of voor opbaring in een 24- uurskamer.

Gratis lijsten per mail

Ontvang gratis een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier.