Skip to content

Crematorium Heidehof

Afscheid nemen in een bosrijke omgeving

Crematorium Heidehof

Midden in de bosrijke omgeving van Ugchelen ligt crematorium Heidehof. Het vernieuwde crematorium heeft een sfeervolle en ruime aula.

Extra ruime aula

Bij grote plechtigheden is er extra ruimte beschikbaar achter de aula. Door de openslaande deuren kan dan de plechtigheid gevolgd worden. Daarnaast hangen er in de ruimte beeldschermen zodat belangstellenden ook kunnen zien wat er tijdens de plechtigheid in de aula gebeurt. In de aula die plaats biedt aan 125 aanwezigen, kan op verzoek muziek gespeeld worden. Er is een orgel maar er kan ook gebruik worden gemaakt van een muziekinstallatie en een uitgebreide muziek collectie. Tijdens de plechtigheid kan een Foto, video of tekst geprojecteerd worden en op verzoek kan de plechtigheid worden opgenomen op DVD of CD.

Extra ruime aula

Voor de naaste familie is een speciale ruimte beschikbaar, de familiekamer. Hier kunnen zij zich in alle rust voorbereiden op de plechtigheid. De familiekamer heeft een aparte ingang. Voor de condoleance heeft het vernieuwde crematorium een ruime ontvangstkamer.

Apeldoorns grootste begraafplaats

Heidehof is tevens de grootste Apeldoornse begraafplaats. Hierdoor biedt Heidehof eveneens mogelijkheden voor de asbestemming, in de vorm van urnenkelders, een gedenkplaats voor urnamenten, colombaria en strooivelden.

De aanwezigen hebben na afloop de beschikking over een condoléanceruimte. Na het condoleren kan in deze ruimte thee of koffie, een broodje of naar individuele wens iets anders worden geserveerd.

Gratis lijsten per mail

Ontvang gratis een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier.