Skip to content

Crematorium 'De Omarming'

Afscheid nemen op een sfeervolle en moderne locatie

Crematorium 'De Omarming'

Crematorium De Omarming is een sfeervolle, moderne plek op een unieke locatie vlakbij de begraafplaats in Zutphen. Met ruimte voor een persoonlijk laatste afscheid van de overledene. Van verzorging van de overledene tot en met de crematie of begrafenis en alles wat daarbij komt kijken.

Een passende uitvaart

Het afscheid kent tal van mogelijkheden. Een intiem afscheid in de familiekamer of een afscheid in de aula met 175 zitplaatsen. Projectie van foto’s van de overledene of ander beeldmateriaal tijdens de afscheidsdienst, live muziek, een voordracht, het dalen van de kist, alle voorwaarden voor een persoonlijk afscheid zijn aanwezig.

Van iedere afscheidsdienst wordt een dvd opgenomen. Er is een geluidsinstallatie waarmee je je eigen muziek kunt laten afspelen. Hiervoor is een muziekboek ter inzage met 7.000 muziekstukken. Je kunt ook kiezen voor live muziek, er is een vleugel aanwezig in de aula. De ovenruimte is ingericht als afscheidsruimte en biedt gelegenheid om de overledene tot het laatste moment te begeleiden.

Crematorium ‘De Omarming’ beschikt over drie koffiekamers en een terras waardoor er zowel voor kleine als grote gezelschappen altijd een passende ruimte beschikbaar is. Een kopje koffie met cake, een high tea of een koud of warm buffet. Champagne of een wijnarrangement in de geest van de overledene. Ongeacht waar u voor kiest, inspelend op je Wensen maken we gebruik van leveranciers uit de regio. Stuk voor stuk vakmensen die werken vanuit een grote ervaring, zorg, betrokkenheid en gevoel.

Opbaarkamers

Een opbaarkamer biedt de gelegenheid om in alle rust afscheid te nemen van de overledene. Op elk moment kunt u, zonder afspraak, de overledene bezoeken wanneer u wilt. De kamers zijn sfeervol ingericht waarbij voldoende ruimte is voor een persoonlijk tintje; bloemen, foto’s of voorwerpen die van emotionele waarde zijn voor u of de overledene. Voorafgaand aan de crematie kunt u in klein gezelschap afscheid nemen van de overledene in de intieme familiekamer. Zowel bij de opbaarkamers als in de familiekamer is een keukentje aanwezig waar u zelf koffie kunt zetten.

Gratis lijsten per mail

Ontvang gratis een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier.