BEOORDELINGEN VAN NABESTAANDEN

Als onafhankelijke uitvaartverzorger concurreer ik veelal met de grotere uitvaartorganisaties. Buiten het feit dat dit wel eens een uitdaging is merkte ik dat het voor anderen niet altijd even eenvoudig is om te bepalen of een onafhankelijke uitvaartverzorger ook de juiste kwaliteit levert, en of de gegeven feedback (vaak vanwege privacy redenen met alleen een voornaam verwerkt) ook échte feedback was. 

Daarom heb ik besloten om mij vanaf 2018 aan te sluiten bij de Stichting Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Deze stichting heeft als doel om kleine, zelfstandige uitvaartondernemers, te beoordelen op een aantal belangrijke aspecten en om een score profiel op te bouwen aan de hand van de feedback van eerdere klanten. Deze feedback wordt dus onafhankelijk verwerkt. De uiteindelijke score geeft een betrouwbaar beeld van de uitvaartondernemer.

KEURMERK PERSOONLIJKE UITVAART

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dus dat ik niet door een extern bureau wordt beoordeeld. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie ik een uitvaart heb mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of ik het keurmerk mag blijven voeren. Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen.

UITGELICHTE UITVAARTVERZORGER

Uitvaartverzekering.nl heeft SuAZe mede vanwege het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart, toegevoegd als uitgelichte uitvaartverzorger. U kunt ons terugvinden in het overzicht op deze pagina.

Onderstaand kunt u de reacties van een aantal nabestaanden voor wie wij een uitvaart hebben mogen verzorgen terugvinden.

BEOORDELINGEN SUAZE UITVAARTVERZORGING

SaveSave