Skip to content

Afscheidshuis Yarden

Afscheid nemen in alle rust

Het Afscheidshuis Yarden

Afscheidshuis Yarden in Apeldoorn biedt een intieme sfeer om op een persoonlijke manier een Uitvaart te verzorgen en afscheid te kunnen nemen van je diervare. Bij een persoonlijk afscheid hoort een persoonlijke omgeving, daarom kun je er bloemen, foto’s, tekeningen, kunst of een ander persoonlijk aandenken neerzetten.

Afscheid nemen in het afscheidshuis

Het Afscheidshuis heeft twee 24-uurskamers en een suite waar de overledene in een aparte ruimte kan worden opgebaard. Je ontvangt je eigen sleutel waarmee je 24 uur per dag toegang hebt tot het gebouw.

Zo kun je zelf bepalen wanneer en hoe lang je bij de overledene wilt blijven. De kamers zijn warm en sfeervol ingericht met comfortabele stoelen en banken en hebben een mooi uitzicht over het water langs de Kayersdijk. In de huiskamer kunnen ongeveer 20 tot 25 personen worden ontvangen, waardoor je hier een intieme afscheidsbijeenkomst, condoleances of samenzijn kunt houden.

Ook is een complete verzorgingsruimte mogelijk. De laatste verzorging van de overledene kan dus zowel thuis als in het Afscheidshuis plaatsvinden.

Adres: Colijnstraat 51 7331 PJ Apeldoorn

Afscheidshuis Yarden Impressie

Het Afscheidshuis van Yarden vormt een unieke en intieme plaats om in alle rust afscheid te nemen.
Anita Zengerink – SuAZe Uitvaartverzorging

Gratis lijsten per mail

Ontvang gratis een uitvaart-checklist, wensenlijst en een digitaal nalatenschap formulier.