Afscheidshuis Yarden

Afscheidshuis Yarden in Apeldoorn biedt een intieme sfeer om op een persoonlijke manier een uitvaart te verzorgen en afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Bij een persoonlijk afscheid hoort een persoonlijke omgeving, daarom kunt u bloemen, foto’s, tekeningen, kunst of een ander persoonlijk aandenken neerzetten.

Het Afscheidshuis heeft twee 24-uurskamers en een suite waar de overledene in een aparte ruimte kan worden opgebaard. U ontvangt uw eigen sleutel waarmee u 24 uur per dag toegang heeft tot het gebouw.

Zo kunt u zelf bepalen wanneer en hoe lang u bij de overledene wilt blijven. De kamers zijn warm en sfeervol ingericht met comfortabele stoelen en banken en hebben een mooi uitzicht over het water langs de Kayersdijk. In de huiskamer kunnen ongeveer 20 tot 25 personen worden ontvangen, waardoor u hier een intieme afscheidsbijeenkomst, condoleances of samenzijn kunt houden.

Ook is een complete verzorgingsruimte mogelijk. De laatste verzorging van de overledene kan dus zowel thuis als in het Afscheidshuis plaatsvinden.

Adres: Colijnstraat 51 7331 PJ Apeldoorn

Het Afscheidshuis van Yarden vormt een unieke en intieme plaats om in alle rust afscheid te nemen.

Anita

Afscheidshuis Yarden Impressie